Kövessen Twitter és Facebook

/// Esély a Gyermekeknek Alapítvány


/// A szervezet adatai

A szervezet neve:
Esély a Gyermekeknek Alapítvány
Nyilvántartási szám:
8707
A szervezet rövidített neve:
A képviselő neve, lakcíme:
Stubenvoll Péterné,
Az alapszabály kelte:
2002. November. 02.
A szervezet csoportba sorolása:
Közhasznú Alapítvány
A szervezet székhelye:
1037 Budapest,Bokor utca 9-11
1% adószám: 18177985-1-41
Telefon:
06 (70) 265-7025
Email:
info@egya.hu
Weboldal:

Bemutatkozás

Esély a Gyermekeknek AlapítványAlapítványunk 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a beteg és rászoruló gyermekeknek.

Alapítványunk főként a daganatos betegségben szenvedő gyermekek életén és gyógyulási esélyein szeretne javítani.

Ezért elsősorban a rászoruló gyermekkórházak hatékony működését segítjük azzal, hogy az olykor elavult vagy hiányos kórházi berendezésekkel működő onkológiai osztályok az újabb, precízebb eszközök beszerzésével fejlesztjük. Ezzel nagyban csökkenhet a beteg gyeremekek felépüléséhez szükséges idő, valamint a berendezések lehetővé teszik, hogy a beavatkozások kisebb fájdalommal és traumával történjenek.

Alapítványunk továbbá igyekszik segíteni olyan családokon is, ahol a rossz körülmények nem teszik lehetővé az ott élő gyermek egészséges fejlődését.

Szervezetünk a megalakulás óta évről-évre egyre több daganatos és hátrányos helyzetű gyermeken tudott, illetve tud segíteni. Az elmúlt évek alatt több száz gyereknek tudtunk valamilyen módon segíteni. Ezek magukba foglalják az orvosi eszközöket, élelmiszereket -, játékokat és ajándékcsomagokat -, illetve rendszeres anyagi támogatásokat -, továbbá szórakoztató programokat kórházon belül és kívül, színházi és cirkuszi előadásokat, kirándulást és táborozást. Továbbá alapítványunk, 0 - 18 éves korig támogatja, illetve segíti a rászoruló gyermekeket.

Céljaink : A daganatos, illetve hátrányos, kiszolgáltatott helyzetű gyermekek életeit, mindennapjaikat könnyebbé, boldogabbá tegyük. Hisszük és tudjuk, hogy a törődés és a jókedv jelentősen hozzájárul a beteg gyermekek gyógyulásához, illetve a fejlődő orvostudomány, melynek területén számos nemzetközileg elismert orvosunk kutatásai és eredményei olyan fejlődéshez vezetik eme kezeléseket, melyek lassan fájdalommentessé teszik a beavatkozásokat, továbbá lerövidül annak ideje.

Hogyan segíthet?

/ 1. Adományozzon most!

Az alapítványok, egyesületek számára a legnagyobb segítség az anyagi támogatás. A pénzbeli hozzájárulást a szervezetek olyan célra tudják fordítani, mely az adott időszakban a leginkább megfelelő.

Adományozzon most!


// 2. Ajánlja ismerőseinek!

Ha most nem kíván, vagy nem tud pénzzel segíteni, segítsen, hogy ismerősei, barátai, családja segíthessen! Az alábbi gombok segítségével e-mailben és közösségi oldalakon keresztül is megoszthatja az adakozás lehetőségét.


/// 3. Gyűjtsön adományt ennek a szervezetnek!

Ha rendelkezik saját weboldallal vagy bloggal, Ön is segíthet megsokszorozni az adakozók számát! A weboldalán elhelyezheti az adományozó dobozt, ezzel még több emberhez jut majd el az egyszerű és gyors támogatás lehetősége.

Beillesztendő kód:

<iframe style="overflow-x:hidden;" name="iframe" src="http://www.adomanyportal.hu/Egya" width="400" height="510" scrolling="auto" align="top" frameborder="0" >Ez a lehetőség nem fog megfelelően működni. A böngészője sajnos nem támogatja a beágyazott kereteket.</iframe>

Adományozzon most!

Az adományozás egyszerű, gyors, és céges adományozás esetén automatikusan elkészítjük a szükséges igazolást./// A szervezet aktivitása

/// Twitter csatornánk

Nézze meg, mi történik a szervezetekkel, akiket támogatott.

Visit link
Copyright© 2012 - Voxinfo Kft. - Minden jog fenntartva.