Kövessen Twitter és Facebook

/// Afrikai-Magyar Egyesület


/// A szervezet adatai

A szervezet neve:
Afrikai-Magyar Egyesület
Nyilvántartási szám:
12.305
A szervezet rövidített neve:
AME
A képviselő neve, lakcíme:
Balogh Sándor, 3900 Szerencs, Árpád út 49.
Az alapszabály kelte:
2006-11-02
A szervezet csoportba sorolása:
(I) kulturális tevékenység
A szervezet székhelye:
1025 Budapest, Őzgida u. 17/1.
1% adószám:
18126123-1-41
Telefon:
(06 1) 288-0080
Email:
info@ahu.hu
Weboldal:

Misszió

Az Afrikai-Magyar Egyesület 2007 elején került bejegyzésre. Az alapítói okiratban megfogalmazottak szerint egyesületünk küldetése az afrikai országok fejlesztése, az egyes afrikai országokban folyó sport, oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi, kulturális, műemlékvédelmi, egészségügyi, szociális, természetvédelmi, állatvédelmi, környezetvédelmi, műszaki, természettudományi tevékenységek támogatása, ezekben való aktív részvétel. A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, az emberi és állampolgári jogok védelme, a kulturális örökség védelme.

Az Afrikai-Magyar Egyesület célja, hogy az Afrikával foglalkozó non-profit szféra szakmailag elismert, aktív tagjává váljon. Szervezetünk Afrika országaiban halmozottan hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, közösségek számára hosszú távú megoldást nyújtó támogatási programokat, humanitárius missziókat szervez. Egyesületünk segélyezést is végez. Ahol felüti fejét a baj Afrikában, legyen az humanitárius válság, vagy természeti katasztrófa, segélyt juttatunk el a rászorulóknak. Az afrikai fejlesztési és segélyezési támogatásokon kívül szemléletformáló tevékenységet végzünk média-kommunikáció, könyvek, kiadványok megjelenésének támogatásával, kulturális programok szervezésével. Fontosnak tartjuk az Afrikával kapcsolatos ismeretterjesztést, mivel hisszük, hogy a globális társadalmi felelősségvállalás jegyében, ami ma Afrikában történik, az ránk is kihatással van, ezért Afrika sikerei és problémái minket sem hagyhatnak hidegen.

Az egyesület halmozottan hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, közösségek számára hosszú távú megoldást nyújtó támogatási programokat szervez jelenleg nyolc afrikai országban: Angola, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kenya, Madagaszkár, Mali, Marokkó, Mauritánia, Uganda. Az Afrikai-Magyar Egyesület fontosnak tartja annak tudatosítását a magyar társadalomban, hogy a globális társadalmi felelősségvállalás jegyében, ami ma Afrikában történik, az ránk is hatással van, ezért a kontinens sikerei és problémái minket sem hagyhatnak hidegen.

Hogyan segíthet?

/ 1. Adományozzon most!

Az alapítványok, egyesületek számára a legnagyobb segítség az anyagi támogatás. A pénzbeli hozzájárulást a szervezetek olyan célra tudják fordítani, mely az adott időszakban a leginkább megfelelő.

Adományozzon most!


// 2. Ajánlja ismerőseinek!

Ha most nem kíván, vagy nem tud pénzzel segíteni, segítsen, hogy ismerősei, barátai, családja segíthessen! Az alábbi gombok segítségével e-mailben és közösségi oldalakon keresztül is megoszthatja az adakozás lehetőségét.


/// 3. Gyűjtsön adományt ennek a szervezetnek!

Ha rendelkezik saját weboldallal vagy bloggal, Ön is segíthet megsokszorozni az adakozók számát! A weboldalán elhelyezheti az adományozó dobozt, ezzel még több emberhez jut majd el az egyszerű és gyors támogatás lehetősége.

Beillesztendő kód:

<iframe style="overflow-x:hidden;" name="iframe" src="http://www.adomanyportal.hu/afrikaimagyaregyesulet" width="400" height="510" scrolling="auto" align="top" frameborder="0" >Ez a lehetőség nem fog megfelelően működni. A böngészője sajnos nem támogatja a beágyazott kereteket.</iframe>

Adományozzon most!

Az adományozás egyszerű, gyors, és céges adományozás esetén automatikusan elkészítjük a szükséges igazolást./// A szervezet aktivitása

/// Twitter csatornánk

Nézze meg, mi történik a szervezetekkel, akiket támogatott.

Visit link
Copyright© 2012 - Voxinfo Kft. - Minden jog fenntartva.