Kövessen Twitter és Facebook

/// Adományozóknak

/// Miért adományozzon az Adomány portálon


Akárki lehet hős. Még az is, aki csupán annyit tesz, hogy ráteríti a kabátját egy gyerek vállára, hogy érezze, nincs minden veszve.


Felhasználási feltételek

A szolgáltatás civil szervezetek részére ingyenesen igénybe vehető bankkártyás adományozó szolgáltatás. A bankkártyás adományozó oldal támogatója és üzemeltetője a Voxinfo Kft.

Az adományozás lemondásának módja

Az adományozó oldal felhasználói tudomásul veszik, hogy az adomány befizetését az ügylet természetéből fakadóan nem lehet lemondani, vagy a befizetett összeget utólag visszakérni.


Online bankkártyás adományozás

A bankkártyás adományozás révén Ön kényelmesen és biztonságosan küldheti el adományát.
Az egyszeri online bankkártyás adományozás az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt rendszerén keresztül történik kizárólag a jelzett bankkártya típusok elfogadásával.

Az OTPBank OTPdirekt rendszere a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard és Maestro típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a rendszer, ha annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez, illetve vásárláshoz.
A bankkártyás adományozásról egyszerű bizonylat készül, melyet elektronikus levél formájában juttat el a rendszer a Felhasználó számára, ezért valós e-mail cím megadása kötelező.

Az OTP Bank a sikeres fizetést/vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes eltárolni.
Az OTP Bankot jutalék illeti meg.


Online átutalásos adományozás

Utaláskor közvetlenül a támogatott civil szervezet számlájára érkezik az utalt összeg. Amennyiben céges igazolásra van szüksége, kérjük az utalás rögzítésekor a közlemény mezőben adja meg az adóigazoláshoz szükséges adatokat:

  • Cég név
  • Cím, postacím
  • Adószám
  • Email cím

Az igazolás kiállítását ez esetben az adományozó szervezet végzi, az igazolással kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon a szervezethez a weboldalán feltűntetett elérhetőségeik egyikén


Segítsen 1 perc "munkával"

AJÁNLJA ISMERŐSEINEK!

Akkor is segíthet, ha jelenleg nem tud anyagi támogatást nyújtani! A legegyszerűbb, ha az adomány gyűjtő szervezet oldalán megkeresi az "AJÁNLJA ISMERŐSEINEK!" feliratot és az alatta található közösségi megosztás gombok segítségével ismerőseinek, barátainak, családtagjainak ajánlja a szervezetet. Ezzel az egyesületeket, alapítványokat akár kétszer annyi emberrel megismertetheti!

GYŰJTSÖN ADOMÁNYT ENNEK A SZERVEZETNEK!

Ha rendelkezik saját bloggal vagy weboldallal, Ön is elhelyezheti oldalán a szervezetek Gyűjtő dobozát. Kérjük, keresse a szervezet oldalán a "GYŰJTSÖN ADOMÁNYT ENNEK A SZERVEZETNEK!" feliratot! Az alatta lévő kódot kell beillesztenie oldalába, ehhez részletes segítséget is talál oldalunkon.

/// Gyorsan adakozhat

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy a társadalmi szervezetek számára egy nagyon gyors adományozási módszert biztosítsunk. A bankkártyás adományozással Ön akár 1 percen belül elküldheti anyagi támogatását.


/// Egyszerűen adhat

Az adakozás ennél egyszerűbb nem is lehetne. Válassza ki a szervezetet, adja meg az összeget és email címét. A fizetési módnak megfelelő oldalon végigvezetjük a folyamaton.


/// Többet ér segítsége

A bankkártyás adakozás segítségével az alapítványok, egyesületek jóval gyorsabban juthatnak anyagi támogatáshoz, ez által kritikus események alkalmával gyorsabban tudnak segítséget nyújtani a rászorulóknak. További segítség, hogy bankkártyás támogatáskor a szervezetek automatikusan megkapják az Ön által megadott céges igazolás kitöltéséhez szükséges adatokat.

/// Twitter csatornánk

Nézze meg, mi történik a szervezetekkel, akiket támogatott.

Visit link
Copyright© 2012 - Voxinfo Kft. - Minden jog fenntartva.