Kövessen Twitter és Facebook

/// Gyűjtsön gyorsan, egyszerűen, biztonságosan

/// Egyedülálló szolgáltatások ingyen


Ne tétovázz, ne félj, ne féltsd magad, Csak az kap ingyen, aki ingyen ad. Karinthy Frigyes

/// Csatlakozzon ingyenesen!

Az Adományportálon való megjelenés, és a Gyűjtő doboz elkészítése teljesen ingyenes.

/// Gyűjtsön saját weboldalán!

Saját Gyűjtő dobozt készítünk Önnek, melyet bármely weboldalába egyszerűen beilleszthet. Így az Ön oldaláról azonnal küldhetnek adományt támogatói.

/// Gyűjtsön bankkártyával!

Egyedülálló módon kínáljuk a korszerű, és gyors online bankkártyás adományozás lehetőségét. Tartson lépést a technika fejlődésével!

/// Gyűjtsön többet!

Mások is kitehetik Gyűjtő dobozát, így több embert érhet el és jelentősen több adományt gyűjthet szervezete számára./// Mit kap, amikor csatlakozik rendszerünkhöz?/// Saját Gyűjtó doboz

Elkészítjük szervezete egyedi Gyűjtő dobozát. A dobozban minden olyan információt bekérünk, mely az adomány küldéséhez szükséges.

Több fizetési mód

Az adakozó választhat a bankkártyás és átutalásos fizetési mód közül

Céges igazolás

Amennyiben a bankkártyás adományozó cég, már az adományozás megkezdése előtt bekérjük az igazolás kiállításához szükséges adatokat. Az adatokat Ön sikeres adományozás esetén azonnal megkapja e-mailben.

Gyűjtő doboz az Ön oldalán

A Gyűjtő dobozt 1 perc alatt beillesztheti weboldalába, blogjába. Részletek...

Megjelenés az Adományportálon

A Gyűjtő dobozát díjmentesen elhelyezzük az Adományportálon kialakított saját Gyűjtő oldalán is.

Elhelyezés bármilyen weboldalon

A Gyűjtő doboz bármelyik weboldalba beilleszthető, így társszervezetei, média partnerei is segíthetnek a gyűjtésben. A beillesztés ugyanolyan egyszerű, mint saját weboldala esetén.

/// Saját Gyűjtő oldal

Elkészítjük szervezete egyedi Gyűjtő oldalát. Az oldalban a szervezet alapvető adatain és leírásán túl számos információ elhelyezhető, mely használatával megtöbbszörözheti az adományozók aktivitását.

Képek, videók

1 kép felér 1000 szóval, 1 videó pedig 1000 képpel. Használja ki, hogy Gyűjtő oldalának középén egy hatalmas kép és videó vetítőt használhat. Itt mutathatja meg a látogatóknak, szervezete tevékenységét, az értéket, amit képvisel. Összesen 10db kép vagy videó kerülhet ide, a videókat először egy videó megosztó oldalra kell feltöltenie (Youtube).

Mindig friss oldal

Saját Gyűjtő oldalán megjelenítjük FaceBook oldalának, vagy Twitter csatornájának híreit, frissítéseit. Így automatikusan, többletmunka nélkül, mindig friss lesz Gyűjtő oldala, az adományozóknak a legfrissebb történésekről értesülhetnek.

Közösségi aktivitás

Gyűjtő oldalán megjelenítjük a legnépszerűbb közösségi oldalak megosztási lehetőségeit (pl.FaceBook, IWIW, Twitter, Google+). Így akinek nincs lehetősége anyagilag támogatni, megosztással mégis segítheti a szervezetet.

Gyűjtő társak

Gyűjtő dobozát bármely weboldalba be lehet illeszteni. Miért ne kérnénk meg erre a látogatókat? A látogatóknak pontosan leírjuk, hogyan tudják beilleszteni az Ön szervezetének Gyűjtő dobozát blogukba, weboldalukba, így ők is aktív részesei lehetnek a gyűjtésnek.


/// Jelképes költség

A rendszer elkészítésekor az volt a célunk, hogy a szervezetek számára teljesen ingyenes legyen az adományozó rendszer használata.

Mindimális időbefektetés

Az Adományportálhoz történő csatlakozás ideje legfeljebb 1-2 nap lehet. Az első kapcsolat felvételt adategyeztetés, majd szerződés aláírás követi. A Gyűjtő doboz azonnal működik, és beillesztése akár 1 perc alatt elvégezhető. A szervezet aloldala néhány munkanapon belül készül el.

Nincs belépési díj, havidíj

A csatlakozásnak, a Gyűjtő doboz és az Adományportálon elhelyezett egyedi Gyűjtő oldal elkészítésének nincs egyszeri, vagy rendszeres díja.

A tranzakciós díj jelképes

Az Adományportál és a hozzá kapcsolódó fizetési rendszer üzemeltetője csupán a bankkártyás adományozás esetén számít fel egy kedvezményes tranzakciós költséget, mely a banki díjakat és a rendszer üzemeltetési költségeit fedezi.

Hogyan fogja beilleszteni a Gyűjtő dobozát?

A Gyűjtő dobozt pontosan úgy kell beilleszteni, mint egy Youtube videót. A rövid HTML kód egy belső dobozban jeleníti meg szerverünkről a gyűjtő doboz tartalmát.

  1. Másolja ki a HTML kódot a weboldalról.
  2. Nyissa meg weboldal szerkesztőjét, és másolja be a kódot egy megfelelő helyre:
    • Blog esetében az oldalsávba készíthet egy új szöveges widgetet.
    • Dinamikus weboldalnál készíthet egy új blokkot.
    • Statikus weboldalban HTML szerkesztőben keresheti meg a megfelelő helyet .
  3. Mentse a változtatást, és ellenőrizze a megjelenést.
  4. A Gyűjtő doboz azonnal használható.
A beillesztési egyszerűsége

Blog szolgáltatónál
Blog saját tárhelyen
Saját dinamikus weboldalon
Saját statikus weboldalon

/// Twitter csatornánk

Nézze meg, mi történik a szervezetekkel, akiket támogatott.

Visit link
Copyright© 2012 - Voxinfo Kft. - Minden jog fenntartva.